Zenehallgatás közben az rdealer oldalán nézelődtem

Régen dédelgetett álmom, vagyis az, hogy saját pizzázót nyitok, nemrég elkezdett közelíteni az utolsó fázishoz. Vagyis eljött az a pillanat, hogy elkezdhettem gondolkodni a helység bebútorozásán, és az étterembe tervezett szükséges gépek (pl. dagasztó, pizzakemence, jégkásagép stb.) beszerzése. Az egyik szintén vendéglátóiparban dolgozó ismerősöm azt ajánlotta, ha jó minőségű gépekre van szükségem, nézzek körül az rdealer weboldalán.

Rá is kerestem az oldalra, de előtte még összeállítottam egy lejátszási listát a kedvenc, ingyenesen letöltött zenéimből. Mert ugye motiváló lejátszási lista mindenhez (is) kell.

Minőségi olasz gépek a minőségi ételekért és italokért

Az rdealer (vagyis az Rdealer Group) egy olyan cég, amely vendéglátóipari egységek gépesítésében lehet segítségünkre. Kínálatukban különböző kis- és nagykereskedelmi gépek találhatók meg, amelyekkel kiváló minőségű ételeket és italokat készíthetünk. Raktárukban használt és új gépek közül egyaránt választhatunk.

Az rdealer kiváló minőségű, olasz gyártmányú gépek értékesítésével foglalkozik. A termékkínálatban a következő fő kategóriákba tartozó gépeket találhatunk meg:

  • csomagolástechnika,
  • előkészítő gépek,
  • fagylaltgépek,
  • húsipari gépek,
  • hűtés-fagyasztás,
  • ital készítők,
  • kiegészítők,
  • mosogatás,
  • sütés-főzés,
  • sütőipari gépek.

A kategóriacímkék alapján azt hiszem megállapítható, hogy ez a cég valóban mindenben tud segíteni, ami egy vendéglátóipari egység teljes gépesítéséhez szükséges.

Az általuk értékesített termékekre az rdealer garanciát is vállal. Új gép vásárlása esetén ez 1 év. Használt gép vételekor pedig 3 hónap.

Az rdealer oldalán informatív cikkeket is olvashatsz

Az rdealer weboldala tehát elsősorban akkor ajánlott felkeresésre, ha valamilyen vendéglátóipari egységbe keresünk valamilyen kis- vagy nagykereskedelmi gépet (pl. dagasztót, kemencét, ipari mosogatógépet stb.). Emellett azonban sokat segíthet annak is, aki egyelőre csak ismerkedni szeretne a gyártókkal, termékekkel, különböző praktikákkal.

Weboldalukon, az rdealer.hu-n, ugyanis üzemeltetnek egy blogfelületet is, ahol jól összeállított ismertető anyagokat olvashatunk. A cikkek egy részében különböző gyártókkal ismerkedhetünk meg. Más írásokban egyes termékek vagy termékcsoportok ajánlóját olvashatjuk el. Illetve találhatunk egyéb hasznos írásokat is például arról, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk akkor, ha ipari mosogatógépet szeretnénk választani.

Ha vendéglátóipari egység megnyitásához van szükséged konyhai gépekre, vagy már van mondjuk egy éttermed, de jó lenne feldobni például egy minőségi olasz jégkásakészítővel az rdealer segíthet abban, hogy megtaláld azt, amit keresel!

De bátran keresd az oldalt akkor is, ha ennyire konkrét terveid azért nincsenek. De mégis úgy érzed, jó lenne megtudni ezt-azt a különbözőgyártókról vagy termékekről, hátha később jól jönnek az infók.