Megvalósult az, amit eddig csak a klipekben láttam

A zene megértése, megismerése és annak mondanivalójának a megértése nem csak hallás útján lehetséges. Ezzel persze most lehet furcsán hangzik, de ha jobban belegondolunk, egy zenéhez a vizuális kinyilvánulások is hozzátartozhatnak. Gondoljunk például csak egy koncertre, ahol gyakoriak a különböző fényjátékok, a tűz és egyéb más vizuális effektek.

Ott vannak a videóklipek is, melyek legalább képesek olyan hangulatot teremteni, mint maga a zene, ami alattuk szól.

Engem például mindig megragadtak azok a zenés videók, ahol valamilyen hajót mutattak be valamelyik tengeren. Ezeket a klipeket valahogy mindig nagyon át tudtam élni. A zene és a hozzá tartozó képi világ hatására úgy éreztem, most azonnal el kell mennem egy vízpartra és egy hajóra szállnom. Sajnos eddig nem volt erre sok lehetőségem, így mindig kihasználom ezeket a ritka alkalmakat.

Ezért is örültem annyira, mikor a főnököm beállított hozzám és elmondta, hogy készüljek, mert a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu szolgáltatásának köszönhetően, hamarosan elmegyünk a Balatonra, egy kis élményvitorlázásra.

Szerencsére a kollégáim eléggé fiatalok, így minden adott volt ahhoz, egy jó kis buliban vehessünk részt. A hajó Siófokról kötött ki és szerencsére csodás volt az időnk. Ott derült ki, hogy SUP-okat is viszünk magunkkal, ezzel is tovább emelve a szórakozási lehetőségeket.

Már az indulás pillanatában éreztem azt, hogy itt bizony egy fantasztikus nap vár a kollégáimra és rám. A főnökünk is ott volt, akivel jó volt végre egy kicsit lazább körülmények között is eltölteni egy kis időt. A nap folyamán végig azt éreztem, hogy a munkahelyen felgyülemlett feszültséget egyre inkább mindenki maga mögött hagyja. Gondolom a víz megnyugtató látványának és a kellemes szellőnek is köszönhettük ezt.

Külön öröm volt a számomra, hogy még a zene is szólt végig ez alatt.  Ez csak még többet hozzá adott az egész élményvitorlázáshoz.

A java még hátra volt: sor került a SUP-ozásra is. Az igazi szórakozás csak itt kezdődött el! Három csapatra osztottuk fel a társaságot és elkezdődött a játék. Igen csak szükségem volt az egyensúlyérzékemre, hogy ne essek be a vízbe. Ez nem is sikerült mindenkinek, de ezen mindenki csak nevetett egy jót, mert annyira nem vettük komolyan a versenyt, és inkább csak a szórakozáson volt a hangsúly.

Le a kalappal a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu szervezői előtt! Mindent megtettek azért, hogy a mi kis társaságunk a lehető legjobban érezze magát, ami sikerült is nekik.

Minden vállalatnak érdemes próbát tennie ezekkel a balatoni programokkal, mert ez nagyon megéri. Egészen biztos, hogy ezek az események elősegítik azt, hogy a dolgozóik elégedettebb legyenek, ami végeredményben a cég működésére is jó hatással lesz.