A zene segít a munka előtti elindulásban

Már egy ideje észrevettem magamon, hogy teljesen másként indul a reggelem, ha beteszem a pörgős playlistem. Régen hajlamos voltam inkább a nyugodtabb zenék hallgatására, vagy beraktam valami podcast adást, de sokkal jobb az, ha a táncikálós zenéimre készülődök! Nekem nem segít, ha még “andalgok” és lassan indul a reggel, mert még képes lennék visszaaludni… Szóval nem garancia, hogy másnak is ez válik be, szerintem mindenki tapasztalja ki maga, hogyan könnyebb elindulnia, felébrednie. Van, aki például zenével dolgozik vagy úgy alszik el, na én ezt elképzelni sem tudom. Kinek a pap, kinek a papné. A lényeg, hogy te jól érezd magad, és hogy könnyebbé váljanak a mindennapjaid.

Hogy mi könnyítette még meg a mindennapjaimat? Az, hogy amikor munkakeresésben voltam, ott volt nekem a https://topiwork.hu, így napról napra el tudtam érni a legjobb állásajánlatokat, legyen szó gyakornoki helyekről, alkalmi vagy hosszabb távú diákmunkáról. Nem kellett felesleges köröket futnom máshol, mert elég volt készenlétben tartanom az önéletrajzomat, és ezek után néhány perc alatt le tudtam adni a jelentkezésem a nekem tetsző pozíciókra. Tudtam, hogy itt nagyon menő cégekhez jelentkezhetek, és hogy az oldalon is már számos tipp és hasznos infó is elérhető az álláskereséssel, önéletrajzzal, interjúzással kapcsolatban, de a szövetkezet dolgozói is mindig készségesen és türelmesen álltak hozzám, ha segítségre volt szükségem. A különböző kategóriák, de akár a kereső segítségével is szűrhetsz a téged megmozgató munkakörök között, és ami az egyik legjobb, hogy a pozíciók mellett minden esetben megtalálod az adott órabért is.

A https://topiwork.hu tehát egy szuper oldal, ami mindenkinek nagy segítséget jelenthet, aki épp diákmunkát keres. Nálam az ismerősi körben már bőven vannak olyan hallgatótársak, akik a TopiWork segítségével találtak szuper munkát. Műszaki melóból például általában csomó van náluk, de számos egyéb munka érhető el a többi kategóriában is.

Bízom abban, hogy sokakhoz eljut ez a bejegyzés, és hogy másnak is beválik a https://topiwork.hu és megtalálja álmai állását, vagy legalább a diákévei idejére egy olyan pozíciót, ami mellett zavartalanul tudja végezni a tanulmányait, és normális fizetéshez is tud jutni. Nekem külön tetszik, hogy az otthonról végezhető pozícióknak is külön kategória van, így aki az adott munkák helyszínével nem kompatibilis, az akár távolról végezhető munkát is tud találni a TopiWorknél.