Topcegalapitas ingyen székhelyszolgáltatással!

Manapság nagyon nehéz vállalkozónak lenni vagy céget alapítani. Én például a zene iránti szenvedélyemet szeretném egy cég formájában kiélni. Hangalávágásokkal, illetve rövidebb zenék komponálásával szeretném keresni a kenyeremet a saját cégem főnökeként. Ehhez azonban nem kevés pénzre és idegszálra lesz szükségem. Szerencsére a topcegalapitas a segítségemre sietett és mindenben tájékoztattak engem. Nélkülük egészen biztosan nem ment volna ennyire gördülékenyen az előkészületi folyamat és a díjaik nagyon kedvezők, nem kellett minden megtakarításomat már most kifizetnem valakinek a tényleges indulás előtt.

topcegalapitas
Egy jól megválasztott segítség már a cégalapítás elején fordulópontot jelenthet.

A https://topcegalapitas.eu/ oldal nagyon szépen van felépítve és könnyedén megtalálhatja mindenki azt, amit keres rajta. Nem csupán a szolgáltatásaikat és a cégalapítás rövidített folyamatát mutatják be, de segítséget is nyújtanak az előkészületekkel, illetve az alapítás utáni teendőkkel kapcsolatban. Mindig jó érzés, ha valaki fogja a kezünket az utunk kettéválását követően, ugyanis erről ismerszik meg a kiváló cég és partner.

Tudod, hogy mik a cégalapítás feltételei?

Elsőként – természetesen – magadnál kell lenniük az okmányaidnak, melyek a személyigazolványt, adókártyát és lakcímkártyát jelentik. Enélkül semmilyen adminisztrációs folyamat nem tud megkezdődni, így mindenképpen csekkold le akár kétszer is indulás előtt azt, hogy minden nálad van-e. Ezeken felül figyelembe kell venni azt is, hogy hogyan szeretnéd a székhelyedet bejelenteni. A topcegalapitas-on keresztül igényelnéd, vagy pedig a saját székhelyet nevezel meg? Amennyiben a második, úgy egy hozzájárulási formanyomtatványt is ki kell töltened.

Ezt követően jöhetnek a különböző formaságok. A cégalapítás előtt már biztosan leegyeztetted a könyvelőddel azt, hogy mi legyen a cégforma, ki legyen az ügyvezető igazgató stb. Azt tudni kell azonban, hogy az ügyvezető csak cselekvőképes, 18 éven felüli személy lehet, aki nincs cégjogilag tiltva, sem pedig eltiltva a foglalkozástól.

Ezen felül az ügyvezető személyének nem szabad, hogy akadálya legyen az adóregisztráció során, tehát ne legyen NAV-os eltiltása sem, valamint kérdéses büntetett előélettel se rendelkezzen. Ez így hirtelen nagyon sok mindennek tűnhet, azonban, ha jobban belegondolsz, szinte a legtöbbünk számára teljesíthető és nem is túl bonyolult feltételek. Még erkölcsi bizonyítványt sem kell kiváltanod, amennyiben büntetetlen előélettel rendelkezel.

A tulajdonosi feltétel azonban az ügyvezetővel szemben egy kicsit lazább, hiszen itt nem kell elmúlnod 18 évesnek. Tehát ez azt jelenti, hogy kiskorú tulajdonában is lehet cég, amennyiben az ügyvezető nagykorú. A további feltételekről és részletes útmutatóról a topcegalapitas.eu oldalán tájékozódhatsz!

Nem vagy még biztos magadban? A topcegalapitas segít!

Amennyiben valamilyen feltétel vagy kritérium nem tiszta számodra, esetleg bármilyen más jellegű, kapcsolódó kérdésed lenne a cégalapítással kapcsolatban, nyugodtan keresd fel az ügyfélszolgálatot, akik a megadott időpontokban bármikor állnak rendelkezésedre. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak és szakszerű tanáccsal szolgálnak majd számodra.

Ha cégalapítás, akkor legyen topcegalapitas! Látogasd meg az oldalukat, vedd fel velük a kapcsolatot és legyen sikeres, tehermentes céged már az első pillanattól kezdve. Nincs székhelyed, saját házad? Semmi gond, azt is megoldják számodra! Neked csak az irataidat és az ambícióidat kell vinned hozzájuk. Sok sikert kívánok, leendő cégtulajdonos!