A reggelim fő támogatója a kedvenc webshopom

Amilyen zenét hallgatsz, főleg magadban, amikor el akarsz lazulni, az állítólag sokat elárul rólad – ezt mondják legalábbis. Népszerű teória és sejtjük, hogy valami azért lehet benne. De mennyire lehetnek ezek a kézenfekvőnek tűnő dolgok, magyarázatok, elméletek mélyrehatóak, ha közben a zene lényegét sem értjük pontosan? Vannak kevésbé dallamos, mindenféle ismétlődést nélkülöző témákat használó zeneművek is. Ezek miért olyan kellemesek, mi okoz, és miért, a hallgatásuk közben boldogságot, vagy elégedettség-érzést? Mitől jó a zene, főleg az elvontabbak, amik nem tűnnek sem nyugtatónak, sem kellemesnek elsőre, mégis masszív rajongótáboruk van?

Imádom ezeket a dolgokat kutatni, minél több helyen utánuk olvasni. A reggeli a legfontosabb étkezés – mondják ezt is sokszor. Nekem nagyon nehezen sikerült rávennem magam, hogy tudjak rendszeresen reggelizni, mert akkor még nem találtam meg a biocity.hu-t és az egészséges, és egyben finom dolgaikat, amiket reggelire ajánlanak. De akkor ez most egy megalapozott elmélet, vagy nekem is csak azért jön be újabban a reggelizés, mert a Biocity-nél nagyon jó műzlik, reggeliző pelyhek vannak otthonra? Én régebben leghamarabb dél körül ettem mindig, amikorra tényleg megéheztem általában. De előtte nem ment. És aki későn kel, annak is az első étkezés a legfontosabb? Nyilván igen. A Biocity reggeliző pelyheit és müzlijeit mindenesetre én minden napszakra ajánlom, mert miért ne jelenthetnének egy jó vacsorát is? De valóban rászoktam miattuk még a rendszeres reggelizésre is. Már tudom, hogy régen rosszul csináltam: olykor túl “nehezeket” próbáltam enni, amikor pedig ezt megelégeltem, akkor túl íztelen, kicsit sem finom dolgokat, amikről azt gondoltam, hogy könnyen csúsznak. Végül tényleg az segített, hogy felfedeztem a biocity.hu webshopját, mert fő az egészség – volt a mottóm, amikor az interneten keresgéltem. Ám itt nem csak egészséges, de finom és reggelire minden szempontból ideális, gluténmentes dolgokat is kapni. Utóbbi nálam szintén fontos szempont, de ez pont egy olyan bolt, ami minden ilyesmire igyekszik megoldást találni. Tudunk szűrni a logikusan felépített menükben és almenükben aszerint, hogy milyen “mentes”, vagy miféle dolgokat szeretnénk fogyasztani. “Mire ajánlott?” – az étrend-kiegészítők között ott van például ez az almenü is.

Lehet a diétánk és annak fajtája is szempont, vagy az, hogy milyen összetevőt akarunk elkerülni, esetleg, hogy bio alapanyagokról legyen szó. Tényleg minden ilyen aprósággal számolnak, amikor azt próbálják kitalálni, mit keresünk éppen. És sikerül is nekik. A feleségem példádul a drogériájukat használja, mert ott is vannak öko-cuccok, teszem azt. A tisztítószerek és a mosószerek között biztosan, mert állandóan érkeznek az újabb rendelések, amiket már nem is én adtam le. Rá is szoktam csodálkozni, amikor ugyanaz a futár már megint hozzánk érkezik.

Volt persze olyan, hogy csomag-, vagy pickpack-pontra kértük az árut, amikor nagyon rohantunk hét közben, de már nem mondanánk le ezekről a termékekről, egy csomót már semmiképp sem helyettesítenénk mással, mert érezhető a minőségi különbség. A szupermarket nálunk már nem pálya.

Kísérleteztünk már a reform tésztáikkal (barnarizssel, kölestésztával), de szintén kiemeltem fogyasztjuk a Happy Naturals termékeket. Egyszóval azoknak, akiknek nagyon nem mindegy, hogy mit fogyasztanak, vagy a háztartásban milyen hátterű, gyártású dolgokat használnak fel: biocity.hu. Nem csak műzlik, reggeliző pelyhek otthonra, de a csíramagoktól a vitaminokig minden, ami kell!

műzlik, reggeliző pelyhek otthonra