A buliszervezést csak elkezdeni nehéz, utána már megy minden magától

A rendezvényszervezés egy külön szakma, és nem szabad azt gondolnunk, hogy ez egy egyszerű dolog, amihez mindenki ért. Persze nem minden rendezvény indokolja, hogy rendezvényszervező segítségét kérjük, de azért egy nagyobb céges buli vagy egy esküvő mindenképpen gördülékenyebben zajlik, ha szakember is részt vesz a szervezésben és ha valami megoldandó feladat van, akkor a helyszínen is segít.

Egy kisebb buli nem feltétlenül indokol ilyen szakembert, viszont egy ilyen megszervezése sem egyszerű. Ezt tapasztalatból mondom, hisz nemrég épp egy kisebb negyven-ötven fős összejövetelt szerveztünk a barátainkkal egy hosszú hétvégére. És persze ahogy az lenni szokott, mindenki szép lassan kiszállt a szervezésből és a feladatok nagy része rám maradt.

Persze eleinte bosszantott, de nem éreztem tehernek, sőt, igazi kihívásként tekintettem rá. https://selfiegep.hu/fotogep/ -ez volt az első, amit lefoglaltam, hisz szerettem volna vidám perceket szerezni a barátaimnak és persze magamnak is.

https://selfiegep.hu/fotogep/ – egy esküvőn találkoztam először velük és bevallom őszintén, először kételkedtem, hogy mire is ez az egész. Hisz mindenkinek van telefonja, mindenki tud szelfizni. Sőt, profi fotós is van a helyszínen, mi szükség van még erre is? Aztán hamar kiderült, hogy a szelfigép igazi móka. A https://selfiegep.hu/fotogep/ igazán vicces kiegészítőkkel jelent meg az esküvőn, voltak itt parókák, szemüvegek, álarcok és már csak azt vettük észre, hogy sorban állunk, hogy szelfizhessünk. Ráadásul itt nem csak egy-két ember állhat a kamera elé, aki ráfér a képre, az bátran odaállhat. Ami nagyon tetszett a https://selfiegep.hu/fotogep/ esetében az az, hogy a képet azonnal kinyomtatta ez a fotógép és máris meg tudtuk nézni, sőt meg is tudtuk mutatni másoknak.

A szelfigép szó hallatán sokan nem is gondolnák, hogy miből is áll ez a masina. Egyrészt egy profi tükörreflexes fényképezőgépből és egy stúdióvakuból, hogy a fényképek minősége kiváló legyen még sötétben is. Aztán pedig jöhet a nyomtatás, ami a profi, jó minőségű nyomtatóval pillanatok alatt megtörténik. Ennyi, ez tehát a masina, a doboz, azonban ez korántsem minden. Hiszen a https://selfiegep.hu/fotogep/ háttereket is kínál a fotókhoz, ezekért 15 ezer forint felárat kell fizetni. Színes, mintás hátterek közül lehet válogatni, mind vidám és tetszetős, mindenki megtalálja a neki valót. Az árakról még nem is beszéltem, a lényeg, hogy több lehetőség is van, 4, 6 és 8 órára is ki lehet bérelni a szelfigépet, ettől függ természetesen az ár is.

Fontos az is, hogy nem csak elhozzák majd elviszik a gépet, hanem a cég egyik munkatársa végig a helyszínen tartózkodik, hogy ha valami történik, vagy esetleg kérdés van, akkor arra azonnal tudjon válaszolni. Ez szerintem nagyon pozitív dolog, mint ahogy az is, hogy a helyszínen is lehetőség van a hosszabbításra, hisz nem biztos, hogy ki tudjuk számolni, hogy egy adott rendezvény meddig tart, ilyenkor pedig jó, ha tudunk hosszabbítani.

A szelfigép igazi vidám pillanatokat garantál a szelfik készítőinek és a fotókat megtekintőknek is. Ráadásul ezek a fotók digitálisan is eltárolódnak, sőt, még rövid videók, GIF-ek is készíthetők a fotógéppel, melyeket szintén online tárol a rendszer. Mindezt pedig a közösségi médiában is meg lehet osztani. Az esküvős tapasztalatok sarkalltak arra, hogy a baráti összejövetelre is kibéreljem a fotógépet és egyáltalán nem bántuk meg. Igazi színfoltja volt a hosszú hétvégének az a pár óra, amíg nálunk volt a szelfigép. Kiváló fotók születtek, hatalmasakat nevettünk, én pedig elhatároztam, hogy ha legközelebb is lesz lehetőség, akkor mindenképp felhívom a céget.

Persze a zenehallgatásról sem feledkeztünk meg, hisz nagyon sok zenét letöltöttünk az alkalomra, hogy ne ott kelljen válogatni és reklámokon átugrálni. Jó, ha az embernek olyan barátai vannak, akikkel felhőtlenül tud együtt szórakozni, és én szerencsés vagyok, mert megtaláltam ezeket az embereket.