Az egészséges szem elengedhetetlen egy zenész számára

Sok ember életének fontos aspektusa a zene. Én is ezt állíthatom magamról. Bár, mikor felmegyek az internetre és megnézem a kedvenc zenés videósaimat, azért néha elszégyellem magam, hogy a felét sem ismerem azoknak az előadóknak, akikről ők beszélnek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a zene eléggé meghatározta a fejlődésemet és azt, hogy miképpen gondolkozok magamról.

Az előző barátnőmet mindig zavarta, hogy általában lassú, szomorú számokat hallgattam. Nem értette, hogy miért akarna az ember ilyen érzéseket átélni, amikor az élet úgyis tele van ilyen élményekkel. Én azonban azt mondtam neki, hogy nem érdemes így gondolkozni a szomorú zenékről. Számomra ezek a dalok egyet jelentenek a gyógyulással. Felismerni azt, hogy az emberrel történtek rossz dolgok és egyáltalán nem baj, ha beengedi őket. Természetesen nem szabad végletekbe esni, mivel annak komoly, káros hatása lehet az ember egészségére.

Nincs ez másképp a szervezetünkkel sem. Nem baj, ha az ember egyszer-kétszer tovább marad kinn éjszaka, de mindig oda kell figyelnünk arra, hogy regenerálódni tudjon a testünk. Különösen, ha a szemünkről van szó. Már hosszú ideje nem tetszett, hogy a szemem fáradtnak és beesettnek tűnt, minden helyzetben. Találni szerettem volna rá végre valami megoldást és az egyik barátom egy intanTENSE nevű oldalt ajánlott.

Egy „pajzsmirigy alulműködése lelki okai” című cikket küldött nekem. Ráléptem és már az instanTENSE oldalán találtam magamat. Az oldal egyébként nagyon szép és modern kinézetű. Úgy érzem magam tőle, mintha valóban beléptem volna egy olyan gyógyászati helyre, ahol meggyógyítják végre a szememet. A kinézet azért volt fontos nekem, mert elsősorban ez alapján lehet eldönteni azt, hogy egy oldal megbízható-e. Különösen egy olyan hely, ahol gyógyászati termékeket árulnak, nem építhet arra, hogy idegesítő reklámokkal szerzi majd be a bevételét.

Tehát, miután rákattintottam a „pajzsmirigy alulműködése lelki okai” című cikkre, egy kicsit informálódni kezdhettem a témában. Bár a karikás szem már hosszú ideje problémám volt, korábban még nem vettem rá magamat, hogy utánanézzek az okainak. Ezért remek lehetőséget adott a pajzsmirigy alulműködése lelki okai cikk arra, hogy kicsit növeljem a tudásomat.

Az instanTENSE tájékoztatójában az volt a különleges, hogy nagyon részletesen és őszintén írtak arról, hogy milyen okokra vezethető vissza a karikás szem. Ezek közül nem mindegyik volt veszélyes vagy komoly, de azt egyértelműen kijelentette, hogy nincs nagyon olyan ember, aki szívesen járkál karikás szemekkel. A részletes tájékoztatók azonban sokszor nagyon unalmasak tudnak lenni egy idő után. Különösen akkor, ha túlságosan tudományos nyelvezettel vannak megírva. Itt azonban erről szó sem volt. A pajzsmirigy alulműködése lelki okai cikk olyan jól volt tagolva és olyan érthető nyelven írták, hogy egy pillanatig nem éreztem azt, hogy lenne jobb dolgom is. Inkább az volt bennem, hogy végre felnyílt a szemem ezzel a problémával kapcsolatban és eljött az ideje annak, hogy végre tegyek valamit a karikás szemem ellen.

Ehhez természetesen szükségem volt valami termékre is, ami megsegít. Letekertem a tájékoztató aljára és megláttam, hogy mit ajánlanak. A gyógyító termék ára egyáltalán nem volt vészes. Ha pedig ez nem lenne elég, még akció is volt érvényben éppen rá. Egy ilyen lehetőséget nem akartam semmiképpen kihagyni, úgyhogy meg is rendeltem. A kiszállítás mellesleg ingyenes volt, úgyhogy nagyon boldog voltam. Rövid időn belül pedig véget ért a szenvedésem a karikás szememmel.