A zene mindenhol jelen van

Én nagy zene rajongó vagyok. Ha lehetne, mindenhol menne valamilyen dal, ami épp igazodik a hangulatomhoz, mint a filmekben. Viszont, mivel ez nem kivitelezhető, így a szabadidőmben élem ki a zene iránti rajongásomat. Otthon takarítás vagy épp főzés közben, vezetéskor amikor a munkába megyek, vagy amikor épp én zenélek. Ezek a pillanatok mindig jó érzéssel töltenek el.

A minap épp az egyik barátommal beszélgettem, amikor említette, hogy a hétvégén thai olajos masszázson vett részt ahol az egész masszázs alatt, egy nagyon nyugtató zene szólt. Azóta pedig ő is gyakran hallgat ilyen fajta zenét, ha épp nyugalomra vágyik.

Én már viszonylag rég voltam masszázson, így meg is kérdeztem tőle, hogy ő hová szokott járni. Boldogan osztotta meg velem, hiszen az elmondása alapján, ez az egyik legjobb szalon Budapesten. Ő a Karma Thai masszázs szalonba jár. Meg is mutatta a weboldalukat, és mindent elmesélt, amit fontosnak tartott.

Beszámolt arról, hogy mennyire figyelmesek a vendéggel, mindig segítőkészek, és azon vannak egész idő alatt, hogy a legjobbat kapja a vendég. A szalon nagyon szép, így exkluzív környezetben lehet relaxálni, pihenni és újra feltöltődni. A masszőrök nagy szakmai tudással rendelkeznek, így biztos kezekben van minden vendégük. Miután ezeket elmondta, meg is néztem a weboldalukat.

A honlapjuk nagyon szépen felépített, könnyen el lehet igazodni rajta és minden információt amit kerestem hamar meg is találtam. A honlap színei pedig megegyeznek a szalon színeivel. Ez nekem nagyon tetszett, hiszen ebből számomra az igényesség látszódott.

Az oldalon fel van sorolva minden szolgáltatásuk, amit vállalnak és amire be lehet jelentkezni. Ilyen például: a tradicionális thai masszázs, talp-hát-fej-nyak-váll masszázs, herbál masszázs, kókuszolajos testmasszázs, thai olajos masszázs, meleg olajos testmasszázs. Ha pedig nem vagy biztos abban, hogy melyik masszázs lenne neked a legmegfelelőbb, akkor rá tudsz kattintani az egyes masszázsok nevére, és máris láthatod melyiket mikor ajánlják. Amennyiben most találkozol a thai masszázzsal először, akkor még egy rövid videót is meg tudsz nézni róla. Sőt, még gyakori kérdéseket is megválaszolnak ezzel a témával kapcsolatban. Számomra meglepő volt, hogy mennyire informatívak. Azt éreztem a honlapjukon eltöltött idő alatt, hogy mindenképpen azon vannak, hogy minden információt meg tudjak találni, minden kérdésemre megkapjam a választ, és így bátran tudjak dönteni.

Ha mégis maradna kérdésem, vagy nem egyértelmű valami, akkor az oldalon chat ablak is a rendelkezésemre áll, ahol feltehetem a kérdéseket és máris megkapom a választ, telefonálással sem kell az időt tölteni.

Nekem nagyon tetszett minden, amit láttam a szalonról, az ott dolgozókról illetve bíztam a barátom ajánlásában, úgyhogy eldöntöttem, hogy időpontot foglalok.

Mivel még nem tudtam, hogy milyen masszázsra menjek, így megnéztem a kínálatot. Sok masszázs közül lehet választani, de végül úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom a thai olajos masszázst.

Az időpont foglalás nagyon könnyen és gördülékenyen ment. Mivel már este volt, nem akartam és már nem is tudtam volna telefonon bejelentkezni. Szerencsére a weboldalon erre is van lehetőség. Kiválasztottam, hogy melyik szalonba szeretnék menni (ugyanis Budapesten két helyen is megtalálhatóak), milyen masszázsra és milyen időpontban.

Miután lefoglaltam a számomra megfelelő időpontot, már izgatottan vártam a napot, amikor mehetek. Szeretek újdonságokat kipróbálni és bíztam benne, hogy csak pozitív élményeim lesznek.

Ha te is keresgélsz még a szalonok között, bátran tudom ajánlani a Karma Thai masszázs szalont. Nézd meg a honlapjukat, és döntsd el te is, hogy teszel-e egy próbát velük.