A lemez fogalma nem csak a zenével kapcsolatban használható

Arról a szóról, hogy lemez, valószínűleg a legtöbbeknek a CD-lemez (és esetleg még a bakelit lemez) ugrik be, illetve az, hogy lemezeken zenét szokás hallgatni. A lemez szó annyira összemosódott a zenehallgatással, hogy még manapság is lemezekről beszélünk. Pedig a legtöbb előadónak valódi lemeze már nem is készül. Albumaik különböző videómegosztó portálokon és/vagy streaming-szolgáltatók oldalain jelennek meg.

A lemez azonban nem csak a zenével kapcsolatban használható szó, hiszen alapvetően olyan tárgyról van szó, ami vékony és lapos. Hívhatjuk lemeznek a faiparban használt alapanyagok egy részét. És beszélhetünk lemezről az acéllal kapcsolatban is: a melegen hengerelt lemez például egy igen gyakran használt acélból készült alapanyag, amit főleg ipari szintű beruházásokhoz használnak.

Ha esetleg valamilyen beruházáshoz épp melegen hengerelt lemezre lenne szükséged, ajánlom, hogy keress rá az Acépartner Kft. weboldalára, az acélpartner.hu-ra.

Több évtizedes tapasztalat acélfeldolgozás és -kereskedelem területén

Az Acélpartner Kft. egy teljességgel magyar tulajdonban lévő, acélfeldolgozással és acélkereskedelemmel foglalkozó cég, amely főleg ipari szintű beruházásokhoz biztosít kiváló minőségű acél alapanyagokat.

A cég 1991-ben alakult, így mostanra több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésünkre acéllal kapcsolatos ügyekben.

Weboldalukon, az acelpartner.hu-n megismerkedhetünk a céggel, az ott dolgozó szakemberekkel és az általuk követni kívánt minőségpolitikai irányelvekkel is. Továbbá megtekinthetjük hivatalos tanúsítványukat is.

Az acelpartner.hu egy remek weboldal, ami alapján meggyőződhetünk arról, hogy az Acélpartner szakmai szempontból garantáltan profi és megbízható cég mind acélfeldolgozás, mind pedig acélkereskedelem terén.

Az Acélpartner Kft. szolgáltatásai

Az Acélpartner Kft. két legfontosabb tevékenysége a melegen hengerelt lemezek lángvágása, illetve a plazmavágás. Ezeken kívül vállalnak szemcseszórással történő felülettisztítást. e tudnak gyártani különböző acélszerkezeteket. Rájuk bízhatjuk hegesztési gyökök előállítását és különböző lemezlakatos munkák elvégzését. Továbbá foglalkoznak CNC gépi forgácsolással. És természetesen melegen hengerelt lemez értékesítésével is.

Az acelpartner.hu weboldalon részletes leírásokat találhatunk arról, hogy pontosan milyen technika, milyen eljárás alkalmazásával végzik el a cég munkatársai az egyes munkálatokat. Tájékozódhatunk arról, hogy milyen lemezvastagsággal és táblamérettel dolgoznak. Megtudhatjuk, pontosan milyen típusú gépekkel dolgoznak. Illetve olyan speciális infókat is megtalálunk, mint például az, hogy a felülettisztítás után milyen finomságú felületet tudnak létrehozni a rendelkezésükre álló eszközökkel.

Igazolt minőségű melegen hengerelt lemez, méretre vágva

A különböző acélfeldolgozással kapcsolatos munkálatok mellett az Acélpartner Kft. melegen hengerelt lemezek eladásával is foglalkozik. A melegen hengerelt lemez értékesítéssel kapcsolatos infókat az acelpartner.hu kereskedelemmel foglalkozó oldalán találjuk meg.

Ezen az oldalon alaposan le van írva, hogy pontosan milyen paraméterek szerint vásárolható melegen hengerelt lemez az Acélpartner Kft. raktárkészletéből. Az információkból természetesen kiderül, milyen mérettartomány vonatkozik az értékesíthető lemezekre (vastagság, hosszúság, táblaméretek).

Továbbá négy pontban alaposabban is tájékozódhatunk a cég által raktározott lemezminőségekről. Ezek a leírások tartalmazzák a megvásárolható lemez pontos megnevezését (pl. melegen hengerelt lemez, ötvözetlen durva (quatro) lemez). Leírják, milyen szabvány alapján készült az adott anyag. Megadják a lemez minőségére vonatkozó pontos adatokat és az ezekhez kapcsolódó hivatalos minőségigazolás módját is leírják. Továbbá röviden felsorolják, milyen felhasználási területeken alkalmazható az adott acéllemez (pl. épület, híd, szerkezeti acél, nyomástartó edény acél stb.). A termékek alapos leírásának hála meggyőződhetünk arról, hogy az itt vásárolható acél minősége valóban kiváló, illetve tovább nőhet a bizalmunk az Acélpartnerben is.

Melegen hengerelt lemezt vennél? Valamilyen nagyobb acélfeldolgozással kapcsolatos munka elvégzésére keresel megbízható céget? Az Acélpartner Kft. tökéletes partnered lehet minden ilyen ügyben!