A zene segít megőrizni a szép emlékeket

Gyerekkoromból sok szép emléket őrzök, amiért mindennap hálás vagyok. Bár az is igaz, hogy ezek az emlékek az évek során már kicsit megkoptak. Azonban, amikor haza látogattam a szüleimhez, hogy segítsek kirámolni a padlást, találtam néhány dolgot, ami rögtön felfrissítette ezeket az emlékeket. Ebben a bestmarkt hu webáruház is a segítségemre volt.

A BestMarkt online áruházat már régóta ismerem, sokszor rendeltem már tőlük elektronikai, kertészeti, lakberendezési és még ki tudja, milyen használati tárgyakat. Már eleve a honlapjuk szimpatikus volt, a kereső és szűrő rendszerét nagyon felhasználóbarátnak találtam. A termékek sokfélesége pedig minden látogatásom alkalmával meglepetést okozott. A legjobb az, hogy mindig megtaláltam, amit kerestem a bestmarkt hu oldalán.

Amikor a szüleimnél segítettem kipakolni a padlást, találtam egy csomó magnókazettát és bakelit lemezt. Nagyon megörültem nekik, mert gyerekkoromban sokat hallgattam őket. Kicsit leporoltam és megvizsgálgattam őket, és úgy láttam, hogy mindegyik épségben van, és nincs rajtuk sérülés. El is kértem őket a szüleimtől. Arra gondoltam, hogy a bestmarkt hu webáruházban keresek lemezlejátszót és kazetta digitalizálót.

A BestMarkt segítségével könnyen ment a kazetták digitalizálása

Először hazavittem és lepucoltam a lemezeket és a kazettákat. Ezután elkezdtem keresgélni a bestmarkt hu oldalán. A médialejátszó kategóriában meg is találtam a magnókazetta digitalizálót, és rögtön a kosárba tettem. Ezután rátértem a bakelit lejátszóra. Ebből elég nagy választék volt, sokat vacilláltam, hogy melyik legyen mert több verzió is elnyerte a tetszésemet. Végül nagy nehezen kiválasztottam egyet, és a kazetta digitalizálóval együtt megrendeltem őket.

Miután leadtam a rendelést, még nézelődtem egy kicsit és belefutottam egy videókazetta lejátszó tisztító kazettába a bestmarkt hu-n. Szöget ütött a fejembe, hogy van néhány kazettám is, amit jó lenne digitalizálni, de ki kellene tisztíttatni a lejátszót. Nem gondolkoztam túl sokáig, ezt is megrendeltem. Biztos, ami biztos, azért leellenőriztem szállítási információkat.

A szokásos pár napon belül megérkeztek a megrendelt termékek. Rögtön kipróbáltam a lemezlejátszót. Egészen elképesztő volt hallani a régi bakelitek hangját, a lejátszó tökéletesen működött. A magnókazetta digitalizálót is beüzemeltem. Izgalmas volt a régi szalagokra felvett zenéket és előadásokat hallgatni. Viszont, ahogy ezeket a régi felvételeket hallgattam, eszembe jutott, hogy már régóta szeretnék egy profi hifi berendezést.

A megoldás persze a bestmarkt hu volt, mivel tudtam, hogy ott biztosan megtalálom, amit keresek. Megnéztem a hifi berendezéseket, a DJ set-eket és a kiegészítőket, hogy megtaláljam a számomra megfelelő berendezést. Órákig töprengtem, hogy melyik legyen, szinte már azt éreztem, hogy túl nagy a választék a BestMarkt-nál. De végül csak tudtam dönteni.

Zene és nosztalgia

Miután digitalizáltam a bestmarkt hu-ról rendelt eszközzel a kazettákat, elkezdtem hallgatni őket az új hifi berendezésemmel. A felvételek hallgatása közben sok gyerekkori emlékem felidéződött, ami nagyon kellemes élmény volt. Áthívtam a tesóimat is és elmeséltem nekik, hogyan találtam meg a bestmarkt hu oldalán a szükséges eszközöket. Együtt felidéztük a zenékhez kötött szép pillanatokat és megegyeztünk, hogy időről időre együtt hallgatjuk a BestMarkt-ból rendelt hifin ezeket a felvételeket.

Boldog voltam, hogy nem dobtam ki ezeket a kazettákat és lemezeket, hanem megőriztem őket. A BestMarkt segítségével pedig már a felszerelésem is meg van hozzá, hogy még sok-sok évig örömet okozhassanak nekem ezek a zenei eszközök.