Írtam egy dalt a csőtörés okairól 

Lassan már 7 éve játszom egy férfi popzenekarban, amit 3 jó barátommal alapítottuk még középiskolás korunkban. Nagyon szeretem ezt csinálni, főleg mivel én vagyok az énekes és a dalszövegíró is, így kreatívan tudom eltölteni a szabadidőmet.

Az éneklés sokszor a feszültség levezetésében és az önkifejezésben is segít. Pár hónapja véget ért egy kapcsolatom, ami után jóval több kérdés maradt bennem, mint válasz. Részben ez inspirálta a legutóbbi dalunkat is, ami az élet nagy kérdéseit boncolgatja és hatalmas sikert aratott. Van azonban egy kis csavar is a történetben, mivel időközben egyéb miértekkel is szembesülnöm kellett. 

Már egy pár hete egyedül voltam a házban, kisebb javításokat és felújításokat is csináltam most, hogy kicsit több lett a hely. Ettől ismét megjött az önbizalmam és már szerveztem volna a lakás újra-avató bulit a haverokkal a munkálatok elkészülte után. Ez azonban hamar veszélybe került. Egy szombat délután egy koncert után arra jöttem ugyanis haza, hogy a vadiúj parketta, amit nemrég rajtam le, elkezdett felázni a nappaliban. 

Ebből már sejtettem, hogy itt nagyon nagy a baj. Sajnos beigazolódtak a félelmeim. A padló egy része teljesen felpúposodott, illetve a fürdőszobával határos fal is elkezdett átázni.

Min is kezd el gondolkodni ilyenkor az ember? Hogy mik lehetnek a csőtörés okai? Hogy miért történik még ez is, pont velem a lehető legrosszabbkor? Ekkor viszont hirtelen összeállt minden. Nem válaszokat, hanem megoldást kell keresnem. Szerencsére hamar ráakadtam a topvizgazfutesszerelo.hu honlapjára, ahol a csőtörés okai közül is meg van említve a néhány leggyakoribb.

Úgy sikerült ezt intéznem, hogy rohantam a pincébe azonnal elzárni a vízcsapot, miközben még mindig pánikolva kirántottam az okostelefonomat a zsebemből és nekiálltam vízszerelő szakembert keresni. Reménykedtem benne, hogy találni is fogok, még ilyenkor hétvégén is, mert ez így semmikép nem maradhatott. 

Még mindig folyt rólam a veríték amikor végeztem a vízcsap elzárásával, feljöttem a pincéből és tárcsáztam őket. Természetesen nem én voltam az első kétségbeesett ügyfél, akit hidegzuhanyként ért egy hasonló helyzet, ezért kezdettől fogva megértőek voltak és igyekeztek megnyugtatni. Biztattak, hogy amint tudnak, jönnek, és addig is feltettek pár kérdést, ami segíthet a hiba pontos azonosításában. 

A szerelőnek persze ez a helyszínen nem tellett sok időbe, látszott rajta, hogy érti a dolgát. Hamar végzett is a munkával, én pedig már sokkal nyugodtabban hajthattam álomra a fejem. Azt mondta, ha a későbbiekben bármi gond adódik, bátran hívjam őket, vagy kérjek visszahívást az egyszerűen kitölthető űrlap segítségével. 

Ahogy a dalom fő üzenete is kimondja, nem szabad megriadni a nehéz helyzetektől, mert minden okkal történik és a végén biztosan valami jó sül ki belőle. Ezt szeretném átadni jó szívvel az összes rajongómnak, illetve a topvizgazfutesszerelo.hu telefonszámát is, ha bármikor víz-gáz-fűtésszerelőre lenne szükségük. Én hálás vagyok, amiért ilyen hozzáértő szakemberekkel találkoztam, akikre a későbbiekben is bármiben számíthatok.