SOS rendeltem ajándékot hobbizenész férjem szülinapjára

Történt egyszer, hogy a hétköznapi rohanásban szerveztem a férjem születésnapját és majdnem megfeledkeztem a legfontosabb dologról. Összeállt a vendéglista és a menü is, a tortát is megrendeltem már, de az ajándékról kis híján elfelejtkeztem. 3 nap volt még hátra a nagy napig, így kapkodva kezdtem valami meglepetés után kutatni a neten.

A férjem hobbija a zene, kedvtelésből dalokat ír és stúdiómunkálatokkal is foglalkozik. Ebből szerettem volna kiindulni és természetesen valami vicces, egyedi ajándékkal akartam meglepni. Mivel kevés idő volt már hátra, ezért előhúztam a kalapból az ajándékok Jolly Jokerét, az egyedileg készíttetett pólót, és milyen jól is tettem!

Egy nagyon jópofa és testhezálló mintájú felsőt találtam a LolMarkt.hu-n. A kép Leonardo Da Vinci híres rajzára, az anatómiai témájú Vitruvius-tanulmányra emlékeztetett. Ennek címe angol fordításban Vitruvian man. A képre montázsoltak még pár kart, lábat és egy gitárt is, és a Guitarian man címet adták neki. Rendkívül frappánsnak és szellemesnek találtam a képet és biztos voltam benne, hogy a férjem tetszését is maradéktalanul elnyeri majd.

Rákattintottam a póló képére és legörgettem, hogy milyen színekben kapható a kiszemelt darab. 9 szín is volt a választékban volna, de a párom esetében a feketét vásároltam meg, mert tudtam, hogy azzal nem lőhetek mellé.  Továbbá kiválasztottam a XL-es méretet, majd a termék pár kattintás után benne is volt a kosaramban.

De ha már ott voltam, szétnéztem még kicsit,hogy milyen is a LolMarkt.hu kínálata, és nagyon tetszett, amit láttam. Visszamentem a webshop kezdőoldalára, ahol a pólók többféleképpen voltak csoportosítva.

Vannak itt apás-anyás pólók, pároknak való szettek, de lehet választani filmes, poénos és piás témájúak közül is. Ha valaki gamer, vagy anime-rajongó, esetleg traktoros vagy nekik keres valami eredetit, akkor azt itt könnyedén megtalálhatja. Típusonként 8-9 féle színből és legalább ennyiféle méretből lehet választani. Nemcsak pólók, de vászontáskák és kapucnis pulóverek is vásárolhatók itt.

Ünnep közeledtével a karácsonyi ajándéknak való pólók is külön menüpontot kaptak, hogy felhívják a figyelmet az ötletes újdonságokra is. Családi szetteket is lehet kapni, jópofa és kedves mintákkal és feliratokkal. Az ünnepi, piros és zöld színek mennek, nagyon jól mutatnak a fehér feliratokkal.

A méretválasztásnál a webshop üzemeltetői felhívják a figyelmet arra, is, hogy a férfi pólók az átlagosnál picit bővebbek, a nőiek pedig kicsit szűkebbnek szoktak bizonyulni. Egyébként általában S és XXL es méretek közül lehet választani, de tartanak készletet extra nagy méretekből is. Viszont ha 3, 4 esetleg 5XLes méretre van szükségünk, akkor azt külön e-mailben kell az ügyfélszolgálatnak jelezni.  A méretek kiválasztásához egyébként külön mérettáblázatot kapunk segítségül. Ha ennek ellenére sem sikerül a megfelelő méretet kiválasztani, van lehetőség cserére. Csereigényünket a kézhezvételtől számított 14 napon belül, ha jelezzük, ők elkészítik és küldik az új pólót a kívánt méretben.

Nekünk csak annyi dolgunk van, hogy becsomagolva odaadjuk a futárnak a pólót, aminek eltévesztettük a méretét vásárláskor, amikor átvesszük az újat. Még a címet sem szükséges ráírnunk, megteszi helyettünk a futár.

A termékek kiváló minőségű pamutból készültek, tartósak és ha betartjuk a mosásra-vasalásra vonatkozó javaslatokat, akkor hosszú évekig örülhetünk egyedi pólóinknak és viselhetjük őket. 30-40 fokon kímélő programmal, kifordítva ajánlott ezeket mosni. Vasaláskor pedig vagy az anyag visszájáról vasalva, vagy zsírpapír használatával óvhatjuk meg a képeket és feliratokat.

A megrendelt szülinapi ajándék 2 nap múlva megérkezett a LolMarkt.hu pólówebshopból, így én sem maradtam üres kézzel. A bulin is nagyon jó volt a hangulat és az ajándék is „betalált”.

Guitarian man pedig nagyon jól érezte magát az új pólójában azon a szép napon.