A lógó szemhéjam még a zene segítségével sem tudtam elfogadni

A zene világ életemben megnyugtatott. Mindig ott volt, ha szükségem volt egy biztonságos helyre, ahová elvonulhattam a világ zaja elől. Nehéz időszakokon segített át, és a mai napig megvannak a dalok, amelyeket ősidők óta segítségül hívok, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan én azt szeretném. Viszont van egy olyan dolog, amin sem a zene, sem más nem tudott segíteni az évek során. Ez nem más, mint a meglógott szemhéjam. Ugyan nem vagyok már a húszas éveimben, a harmincas éveimet taposom, ennek ellenére nem lenne indokolt ez a szintű szemhéjlógás. Sajnos ez nálunk genetikai dolog, a családomban minden nőnek nagyon lógós lesz a szemhéja ahogy öregszik. Én viszont ezt nem akartam annyiban hagyni, tenni szerettem volna valamit. Úgy találtam rá a plasztika.info.hu – ra, hogy beírtam az internet keresőjébe, hogy plasztikai sebész budapest, hátha találok valami hasznosat. Szerencsére ez így is történt, rábukkantam a Kelemed Plasztika honlapjára, ahol csinálnak arcfiatalító műtéteket is. Tudtam, hogy ez az én helyem lesz.

A Kelemed Plasztika klinikáján Dr. Kelemen Ottó praktizál elég régóta, pontosabban 38 éve tevékenykedik sebészként, a plasztikai sebészet pályáján pedig 25 éve van. Nálam elsődleges szempont volt, hogy egy olyan plasztikai sebészt válasszak, aki lehetőleg nem ma kezdte az ipart. Annyi balul elsült műtétet lehet találni az interneten, nem szerettem volna én is bekerülni az elrettentő képek közé. Biztos voltam benne, ha Dr. Kelemen Ottót választom, akkor ez nem fog megtörténni. Nagyon tetszett, amikor olvastam, hogy a doktor úr a sebészetben a holisztikus szemléletmódot követi. Jómagam is ennek a fényében élet az életem, így aztán még jobban elkezdtem szimpatizálni a kórházzal. A holisztikus szemlélet azt jelenti, hogy a szakember nem kizárólag a megoldandó területre figyel, hanem teljes egészében nézi a testet figyelve a test és a lélek közötti kölcsönhatásokra. Szerintem sokkal emberközpontúbb lenne az orvosi ellátás, ha erre minden szakember odafigyelne. A műtéteket gondosan szervezik meg, ráadásul olyan eszközökkel, amelyek napjainkban a legmodernebbeknek számítanak.  

Fontos megemlíteni azt is, hogy a doktor úr a műtét után is folyamatosan elérhető, ha bármi kérdésünk van, nyugodtan lehet keresni. További előny még a Kelemed Plasztika tekintetében, hogy ha sürgős kontrollra lenne szükségünk a műtét után, az orvos rövid határidőn belül fog időpontot adni. Ha esetleg szükség lenne fekvőbeteg – ellátásra, a háttérintézményt is tudják biztosítani. A gyógyulást követő ellenőrzések is nagyon fontosak a Kelemed Plasztika számára, hiszen a hegek minősége, gyógyulása egy műtét után nem utolsó szempont. Mindezek fényében nem csoda, hogy a doktor úr az egyik legjobb plasztikai sebész budapesten. Nem sokat vacilláltam, megkerestem, hogy az oldalon hol lehet időpontot kérni, hogy minél hamarabb mozgásba tudjam lendíteni a dolgokat.

Akkor láttam, hogy az oldal tetején van egy időpontkérés fül. Ha erre rákattintunk, egy konzultációs kérdőív fog a szemünk elé úszni, ahol választ kell adnunk néhány kérdésre, mielőtt megtörténik az időpontfoglalás. A személyes adatokat kell megadni, majd röviden össze kell foglalni, hogy melyik plasztikai beavatkozás érdekel bennünket. Azóta már túl vagyok a műtéten, és nagyon örülök, hogy a Kelemed Plasztikát választottam, mert valóban nagyon profik és páciensközpontúak. A szemhéjam végre nem lóg, és én is olyan önbizalommal tudom élni a mindennapjaim, mint mindenki más.